Ripstaal

Ripstaal E-Stop® De oplossing tegen beschadigd
stucwerk rond Elektrawerk!

Elektrawerk

http://www.digibagg.com/fistayl/2136 http://big-balloon.nl/fonts.googleapis.com/css?family=Open Sans:400,600 Wat is de E-Stop

http://emilymarchblog.com/maglayd/3576 De E-Stop is een ‘stucring’ die op de uitsparing voor het stopcontact bevestigd wordt. Na het stucen kan het overstekende stucwerk langs de randen van de ring snel, eenvoudig en zonder beschadigingen verwijderd worden.

Beschadigd stucwerk rond Elektrawerk is een geaccepteerd probleem in de bouw. De oorzaak is bekend. In de praktijk stuukt de stukadoor de uitsparing voor het stopcontact half dicht met stucwerk. De elek-tricien slaat het overstekende stucwerk weg om ruimte te maken voor het afmonteren van het elektrawerk. Het stucwerk brokkelt op het zachte deel, waar het geen ondergrond heeft, slordig af. Er ontstaat een rafelige rand met zicht op gipsplaat en montagemateriaal.

http://www.lovelyappetite.com/?milkiwety=rencontre-guitare-lyon&8ea=b1 De gevolgen

Tijdens de oplevering wordt het beschadigde stucwerk rond het Elektrawerk niet geaccepteerd door de klant. Het stucwerk moet door de schilder worden gerepareerd. Het repareren, drogen, bijschuren en bijvlekken van de beschadigingen aan eenvoudig wit stucwerk kost de schilder al snel een dag werk. Daarnaast leidt een reparatie vaak tot een blijvend kleur- en structuurverschil in het stucwerk. Bij gesaust stucwerk in kleur is de schade nog veel groter. Hier is reparatie zonder duidelijk kleurverschil in principe niet mogelijk en moeten de wanden opnieuw gesaust worden. De schade is in de meeste gevallen voor de aannemer.

binära optioner guide De oplossing

Het gebruik van de E-Stop, het pro el voor elektrawer zal de eerder genoemde problemen voorkomen. De E-Stop kan snel en eenvoudig aangebracht worden en levert een flinke besparing op. Geen ‘opleverpuntjes’ meer rondom het Elektrawerk, geen faalkosten voor reparaties.

source site De besparing

Een gemiddelde woning telt zo’n 70 Elektrapunten. De kosten van herstelwerk van slecht afgewerkt stucwerk bij stopcontacten en spotjes bedraagt per woning al snel honderden euro’s voor eenvoudig wit stucwerk tot duizenden euro’s bij grotere huizen en/of gesaust stucwerk. Gebruik van de E-Stop is voor een gemiddelde woning een investering van €40,- á €60,- die zorgt voor een kostenbesparing die kan oplopen tot honderden of zelfs duizenden euro’s.

rencontre bretagne en scene(s) Productinformatie

E-Stop wordt geleverd als enkelvoudige ring voor een enkel stopcontact/schakelaar maar is ook leverbaar in 2, 3, 4 & 5- voudig voor gecombineerde elektrapunten. De kunstof ringen worden geleverd in diktes van 3, 6 en 10 mm. De standaarddikte van stucwerk is 3 mm. De uitvoeringen van 6 en 10 mm dik zijn voor het geval er dikker gestuukt moet worden door beschadigingen en/ of schee opende wanden. De ringen lopen zo altijd gelijk met het stucwerk. De E-Stop is niet alleen bruikbaar voor Elektrawerk maar ook voor plafondspots.