Natuursteen op onze AquaFire!

Nieuw! Natuursteen AquaFire®

site rencontre pour 50 ans De jonge innovatie op het gebied van bouwplaten, AquaFire® van Ripstaal Construction Products, is nu ook verkrijgbaar met natuursteen. Deze nieuwe en unieke functie biedt de ideale bescherming voor al uw natuurstenen.

conocer a una chica rusa De nieuwe bouwplaat AquaFire® is gemakkelijk te verwerken voor alle toepassingen, zowel binnen als buiten.

Wat is Ripstaal AquaFire?

starstruck rencontre avec une star streaming megavideo Ripstaal Aquafire® is een vezelversterkte, lichtgewicht cementgebonden plaat. Aquafire® is gemakkelijk en droog te verwerken en bovendien veilig en gegarandeerd (CE). Dankzij deze nieuwe functie is de Ripstaal AquaFire ideal toepasbaar voor:

  • Bescherming in ruimtes met hoge temperature
  • Haardbekleding

see url IMG_1780

Voorbeeld natuursteen en Ripstaal AquaFire

Waarom is de Ripstaal AquaFire® uniek?

  • – beter water resistent
    – hogere brandklasse, gecertificeerd tot boven de 240 minuten
  • – eenvoudig te snijden (gelijk aan gipsgebonden plaat)
    – onbrandbaar A1 (ook voor scheepsbouw)

rencontre punta cana Ripstaal AquaFire® is immuun voor verval , vervorming , vlokken of verkruimelen. Ripstaal Aquafire® is bovendien uitzonderlijk geschikt voor de toepassing van keramische tegels , glasmozaïek stenen bekleding of een ander type bedekking.

Ripstaal AquaFire
De perfecte match tussen natuursteen en onze Aquafire! 

Download de Ripstaal AquaFire® brochure

mujer con hijos soltera Wilt u meer weten over de uitgebreide mogelijkheden van de Aquafire® weten, download dan onze brochure hier.

Ripstaal Bouwplaten

follow Ripstaal is al sinds de jaren ’60 gespecialiseerd in de constructie en ontwikkeling van uitstekende kwaliteit bouwplaten op basis van geëxtrudeerd polystyreen. Voor meer informatie hierover verwijzen wij u graag naar onze speciale binnen  http://melroth.com/?komp=si-guadagna-davvero-con-il-trading-online&914=1f bouwplaten pagina.