View our products
Ripstaal BV is a market leader in
the field of finishing products for
the professional building industry.

Construction

Contact us now Ripstaal Extrusion BV is a Dutch producer
of plastic profiles. Contact us for the
possibilities or more information.

Extrusion

Je buitenmuren upgraden: Hoe buiten muren stucen

Ripstaal Stucprofielen Kwalitatieve stucprofielen. Omdat elke klus om een specifiek stucprofiel vraagt, hebben wij
een gevarieerd assortiment stucprofielen op voorraad.
Zoek uw stucprofiel CONSTRUCTION
Slide Download onze
Stucprofielen app
Altijd het juiste stucprofiel gevonden.
Snel en eenvoudig
Meer informatie NU VERKRIJGBAAR IN GOOGLE PLAY & APP STORE stucprofelen app screen ripstaal group
Ripstaal Cementplank NIEUW BIJ RIPSTAAL GARDEN Bekijk assortiment Je buitenmuren upgraden: Hoe buiten muren stucen Ripstaal SteelFraming Staalframebouw is de slimme oplossing voor projectontwikkelaars,
aannemers en particulieren die geïnteresseerd zijn in snel en efficiënt
(prefab) bouwen. Ontdek hier de mogelijkheden en voordelen van
ons prachtige bouwsysteem.
Mogelijkheden STEELFRAMING Staalframebouw is de slimme oplossing voor projectontwikkelaars, aannemers en particulieren die geïnteresseerd zijn in snel en efficiënt (prefab) bouwen. Ontdek hier de mogelijkheden en voordelen van ons prachtige bouwsysteem.
Blanke tegelprofielen NIEUW BIJ RIPSTAAL CONSTRUCTION Bekijk assortiment prefab chalet kopen nederland Prefab chalet project 52 prefab chalets geplaatst in een nieuw vakantiepark in Hinderlopen, gelegen aan het IJsselmeer. Prefab chalets STEELFRAMING

Welkom bij Ripstaal Group, de partner voor bouwend Nederland. Ripstaal Group levert inmiddels in 14 Europese landen een uitgebreid assortiment van stucprofielen en slimme, innovatieve afbouw- en garden producten.

Ripstaal Construction

Ripstaal is eind jaren ’60 van de vorige eeuw opgericht als producent van metalen stucprofielen. Marktleider op het gebied van afbouwproducten voor de professionele bouwwereld.

Meer informatie

Ripstaal Extrusion

Ripstaal Extrusie is een loonextrusie bedrijf dat kunststof profielen produceert voor haar zelf en voor derden in de ruimste zin van het woord.

Meer informatie

Ripstaal Steel Framing

Staalframebouw is de slimme oplossing voor projectontwikkelaars, aannemers en particulieren die geïnteresseerd zijn in snel en efficiënt (prefab) bouwen.

Meer informatie

Ripstaal Garden

Garden richt zich als onderdeel van het bedrijf  als producent van tijdsbesparende en duurzame  tuinproducten, zoals gevelplanken, prefab schuttingen en kantopsluiting.

Meer informatie

Ripstaal Trade

Kwalitatieve handelsproducten zoals Aquafire, cementgebonden producten en onze innovatieve binnen bouwplaten gemaakt van geëxtrudeerd polystyreen (XPS).

Meer informatie

Ripstaal Innovation

Ons beleid van constante ontwikkeling zorgt op continue basis voor nieuwe, ingrijpende oplossingen voor de bouw en tuinsector. Want: Blijven vernieuwen, dat is het allerbelangrijkste!

Meer informatie

ONTDEK DE MOGELIJKHEDEN

Ripstaal Group

Ripstaal is altijd opzoek naar de meest eenvoudige en effectieve oplossingen zodat u uw doel zo snel mogelijk weet te bereiken. Ripstaal is sinds de eind jaren ’60 producent en leverancier van stucprofielen. Het bedrijf heeft zich in de in de loop der jaren ontwikkeld tot marktleider op het gebied van afbouwproducten voor de professionele bouwwereld.

Productie in eigen huis

Wij produceren als een van de weinige partijen in Europa het gehele assortiment aan afbouwproducten (o.a. dagkantgipsplaten) en metalen stucprofielen (o.a kunststof, tegelprofielen) in eigen huis.

Efficiëntie en effectiviteit

Ripstaal is altijd opzoek naar de meest eenvoudige en effectieve oplossingen zodat u uw doel zo snel mogelijk weet te bereiken.

Duurzaam

Duurzaam ondernemen is bij Ripstaal een belangrijk onderwerp dat op verschillende manieren vorm krijgt. We maken ons hard voor het milieu. Hierdoor dragen we ons steentje bij aan een betere wereld.