Kantopsluiting

Ripstaal Kantopsluiting

Ripstaal Kantopsluiting is het ideale product om een mooie boarding voor in uw tuin mee te maken. Oorspronkelijk bedoeld als bovenste rand van een vijver, wordt de Ripstaal Kantopsluiting steeds meer gebruikt als omzoming van gazon, opsluitrand voor grind- en schelpenpaden, sierbestrating, plantenbedden in uw groentetuin en als versteviging onder kunstgrasrand.

Groothandels en gardencentra

Onze producten in uw schappen of in uw webshop? Neem contact met ons op!

Kantopsluiting
Voordelen

Ecologisch

Ecologisch

Makkelijk te transporteren

Makkelijk te transporteren

Gemakkelijke bevestiging met piket paaltjes

Gemakkelijke bevestiging met piket paaltjes

Buigzaam

Buigzaam

Geschikt voor afboording gazon, tuinpad, borders, moestuin en vijver

Geschikt voor afboording gazon, tuinpad, borders, moestuin en vijver

Lange levensduur & Rotbestendig

Lange levensduur & Rotbestendig

Robuust en Milieubewust

Met de Ripstaal Kantopsluiting creëer je niet alleen een zeer stabiele randbegrenzing, je hebt ook nog eens een goed en milieubewust alternatief voor andere opsluitbanden uit staal of hout.

De Ripstaal Kantopsluiting is gemaakt van 100% gerecyclede huishoudplastics. De plastic die u thuis scheidt van uw afval krijgt hierdoor dus een tweede leven en gaat zeer lang mee!

Bovendien kan de Ripstaal Kantopsluiting zelf ook opnieuw gerecycled worden en dienen als grondstof voor weer nieuwe producties.  De Ripstaal kantopsluiting is onderhoudsvrij en heeft een lange levensduur. 

Eigenschappen

De Ripstaal Kantopsluiting is gemaakt van 100% gerecyclede huishoudplastics.

Specificaties

De Ripstaal kantopsluiting is onderdeel van ons nieuwe “Ripstaal Garden Products” assortiment.

De Kantopsluiting is verkrijgbaar in de kleuren: grijs, zwart en corten (oranje-bruin).

Gebruikers tips

Ripstaal Kantopsluiting kan net als hout geboord en gezaagd worden. Gebruik voor zagen een grove tand zaagblad voor betere koeling om smelten van plastic te voorkomen. De kantopsluitingen kunnen met dunne spitse (spaanplaatschroeven) makkelijk vastgeschroefd worden. Bij dikkere schroeven of spijkers is het beter om voor te boren.

Kunststof piketpaaltjes

De kunststof piketpaaltjes zijn een perfect hulpmiddel om de Ripstaal Kantopsluiting op zijn plaats te houden of ter ondersteuning van bochten en glooiingen, en zijn leverbaar in 40, 60 en 80cm. Om een rechte boarding te maken raden wij aan om de Ripstaal Kantopsluiting af te rollen en even te laten liggen.

Stucprofielen kopen?

Vind direct een verkooppunt van Ripstaal stucprofielen bij u in de buurt! Voer uw adres of locatie in en krijg direct inzicht in de dichtsbijzijnde verkooppunnten van de Ripstaal Group stucprofielen.