RIPSTAAL VEZELCEMENT GEVELBEKLEDING

Wat is Ripstaal Vezelcement Gevelbekleding?

Ripstaal Vezelcement Gevelbekleding, gemaakt van hoogwaardig vezelcement is het ideale alternatief voor houten gevelbekleding en houten schuttingen. De Ripstaal Vezelcement Gevelbekleding biedt naast de prachtige uitstraling ook uitstekende eigenschappen. De kracht van vezelcement gevelbekleding schuilt in de duurzame samenstelling van de Vezelcementplaten en het minimale onderhoud.

Vezelcement Gevelbekleding biedt eindeloos veel mogelijkheden en is toepasbaar voor verschillende projecten zoals gevels, dakranden, schuren, garages en schuttingen en nog veel meer.

De Vezelcementplaten zijn in drie varianten te verkrijgen. Kies voor de karakteristieke houtlook van de Balou, de robuuste structuur van de Max of de stijlvolle design afwerking van de Rocky. Alle varianten zijn zowel horizontaal als verticaal te bevestigen.

Alle varianten van de Ripstaal Vezelcement Gevelbekleding wordt standaard geleverd in de kleuren: Dark anthracite, Onyx Black, Pearl White en Silver Grey. Op zoek naar een specifieke kleur? Neem dan contact met ons op en bespreek de mogelijkheden.

Groothandels & tuincentra

Onze producten in uw schappen of in uw webshop? Neem contact met ons op.

De Ripstaal Vezelcement Gevelbekleding varianten

gevelplaten gevelbekleding cement ripstaal

De Balou Ripstaal Vezelcement Gevelbekleding

Kies voor de karakteristieke houtstructuur van de Balou.

De Max Ripstaal Vezelcement Gevelbekleding

Kies voor de robuuste structuur van de Max.

De Rocky Ripstaal Vezelcement Gevelbekleding

Kies voor de stijlvolle design afwerking van de Rocky.

Ripstaal Vezelcement Gevelbekleding kenmerken

Sterk

Door de unieke samenstelling van vezelcement is de gevelbekleding van hoge kwaliteit en bevat het de functionele eigenschappen van hout. Zoals eenvoudige bewerking en veelzijdigheid.

Duurzaam

De Vezelcement Gevelbekleding is 100 % recyclebaar.

Verschillende varianten

Vezelcement Gevelbekleding wordt in drie verschillende varianten aangeboden: Balou, Max en Rocky.

Onderhoudsvriendelijk

Vezelcement Gevelbekleding is makkelijk te reinigen met water en zeep en heeft zelden onderhoud nodig. Daarnaast is er geen kans op rot.

Toepasbaar in elk renovatie- of nieuwbouwproject

Door de verschillende uitvoeringen is de Vezelcement Gevelbekleding in ieder project toepasbaar.

Eenvoudige installatie

Zie de handleiding hier.

De Ripstaal Vezelcement Schutting in combinatie met de Ripstaal Garantiepaal

De Ripstaal Garantiepaal is dé fundering voor een oersterke schutting. De Ripstaal Garantiepaal is een hoogwaardige en onderhoudsvriendelijke schuttingpaal die in combinatie met de Ripstaal Vezelcement Schutting voor een mega duurzame schutting zal zorgen. 

De Ripstaal Garantiepaal wordt gemaakt van hoogwaardig gegalvaniseerd staal waarbij geen roestvorming mogelijk is. Zowel de engineering als de productie van de garantiepaal vindt plaats in eigen huis waardoor wij kwaliteit en een snelle service op maat kunnen verzorgen.

Garantie

Ripstaal biedt 10 jaar productgarantie en kleurvastigheidgarantie op de Ripstaal Vezelcement Gevelbekleding en Schutting en 10 jaar productgarantie op de Ripstaal Garantiepaal.

Ripstaal Vezelcement Gevelbekleding kopen?

Vind direct een verkooppunt van Ripstaal Vezelcement Gevelbekleding bij u in de buurt! Voer uw adres of locatie in en krijg direct inzicht in de dichtsbijzijnde verkooppunnten van de Ripstaal Group Vezelcement Gevelbekleding

Voor groothandels

Bent u onderdeel van een groothandel / bouwhandel? En heeft u interesse om de Ripstaal producten in uw assortiment op te nemen? Neem dan nu direct contact op onze verkoop-afdeling. Wij helpen u graag verder uw productrange te versterken met de innovatieve producten van Ripstaal Group.