SCG RIPSTAAL CEMENTPLANK

Wat is de SCG Ripstaal Cementplank?

De SCG Ripstaal Cementplank, gemaakt van hoogwaardig vezelcement is het ideale alternatief voor houten gevelbekleding en schuttingen. De SCG Ripstaal Cementplank biedt naast de prachtige uitstraling uitstekende eigenschappen. De kracht van vezelcement gevelbekleding schuilt in de duurzame samenstelling van de Cementplanken en het minimale onderhoud.

De Cementplanken bieden eindeloos veel mogelijkheden en zijn toepasbaar voor verschillende projecten zoals gevels, dakranden, schuren, garages en schuttingen en nog veel meer.

Onze SCG Ripstaal Cementplanken zijn verkrijgbaar in drie verschillende varianten: Balou, Max en Rocky.

Alle varianten van de SCG Ripstaal Cementplanken worden standaard geleverd in de kleuren: Dark anthracite, Onyx Black, Pearl White en Silver Grey.

De SCG Ripstaal Cementplanken varianten

De Balou SCG Ripstaal Cementplank

Kies voor de karakteristieke houtstructuur van de Balou.

De Max SCG Ripstaal Cementplank

Kies voor de robuuste structuur van de Max.

De Rocky SCG Ripstaal Cementplank

Kies voor de stijlvolle design afwerking van de Rocky.

SCG Ripstaal Cementplank kenmerken

Sterk

Door de unieke samenstelling van vezelcement zijn de planken van hoge kwaliteit en bevatten ze de functionele eigenschappen van hout zoals het eenvoudig verwerken.

Duurzaam

De cementplanken zijn 100 % recyclebaar.

Verschillende varianten

De Cementplanken worden in drie verschillende varianten aangeboden: Balou, Max en Rocky.

Onderhoudsvriendelijk

De Cementplanken zijn makkelijk te reinigen met water en zeep en hebben zelden onderhoud nodig. Daarnaast is er geen kans op rot.

Toepasbaar in elk renovatie- of nieuwbouwproject

Door de verschillende uitvoeringen is de Cementplank in ieder project toepasbaar.

Eenvoudige installatie

Zie de handleiding hier.

De SCG Ripstaal cementplank in combinatie met de Ripstaal Garantiepaal

De Ripstaal Garantiepaal is dé fundering voor een oersterke schutting. De Ripstaal Garantiepaal is een hoogwaardige en onderhoudsvriendelijke schuttingpaal die in combinatie met de SCG Ripstaal Cementplank voor een mega duurzame schutting zal zorgen. 

De Ripstaal Garantiepaal wordt gemaakt van hoogwaardig gegalvaniseerd staal waarbij geen roestvorming mogelijk is. Zowel de engineering als de productie van de garantiepaal vindt plaats in eigen huis waardoor wij kwaliteit en een snelle service op maat kunnen verzorgen.

Garantie

Ripstaal biedt 10 jaar productgarantie en kleurvastigheidgarantie op de SCG Ripstaal Cementplanken en 10 jaar productgarantie op de Ripstaal Garantiepaal.