Steel Framing

Ontdek de mogelijkheden van
staalframebouw

Staalframebouw is de slimme oplossing voor projectontwikkelaars, aannemers en particulieren die geïnteresseerd zijn in snel en efficiënt (prefab) bouwen. Ontdek hier de mogelijkheden en voordelen van ons prachtige bouwsysteem.

Staalframebouw

Wat is staalframebouw?

Staalframebouw is een revolutionaire bouwmethode waarbij gebouwen worden gemaakt met behulp van stalen constructies. De specifieke afmetingen zijn gemakkelijk aan te passen, waardoor vrijwel ieder bouwproject gerealiseerd kan worden met behulp van staalframebouw.

Staalframebouw wordt steeds populairder

Tegenwoordig is er vraag naar duurzaam en lichter bouwen. Daarnaast is er de wens om sneller te bouwen om hiermee de bouwtijd en bouwkosten te verlagen.

Waarom steel framing van Ripstaal

Ripstaal Steel framing is hét aanspreekpunt voor wie op zoek is naar staalframes van de beste kwaliteit. Met meer dan 24 jaar ervaring op het gebied van montagebouw,

Hoe werkt het bouwproces in staalframebouw?

Het bouwproces in staalframebouw bestaat uit engineering, fabricage in de productiehal, transport en montage op de bouwplaats.

Prefab huis bouwen met steel framing

De techniek staalframebouw is inzetbaar voor het bouwen van unieke prefab woningen en ook voor grote hoeveelheden rijtjeshuizen.

Houtskeletbouw of staalframebouw

Steeds vaker wordt staalframebouw gezien als een beter alternatief dan een houtskeletbouw. Lichter van gewicht, maatvaster dankzij krimpvrije materialen, minder gevoelig voor klimaatinvloeden én bestand tegen ongedierte en schimmels.

Meer informatie

Op zoek naar een staalframebouw aannemer? Ripstaal Steel framing is hét aanspreekpunt voor wie op zoek is naar staalframes van de beste kwaliteit. Neem vrijblijvend, telefonisch contact met ons op via +31(0)412 633 930 of stel je vraag per mail hieronder.

Neem contact met ons op

Met trots kan Ripstaal vermelden dat we NEN 1090-1 gecertificeerd zijn onder executieklasse 3! Ripstaal heeft een succesvolle audit gehad voor NEN 1090-1 en een certificaat behaald! Dat beteken dat we voldoen aan de strengste kwaliteitseisen.

X