Ripstaal Extrusion Products

Over ons

Ripstaal Extrusie BV is een loonextrusie bedrijf dat kunststof profielen produceert voor haar zelf en voor derden in de ruimste zin van het woord. Extrusie is een verzamelnaam voor een productiemethode, waarbij kunststof granulaat door een matrijs wordt geperst. Alvorens te worden geperst wordt het granulaat verhit tot een homogene massa. Extruderen is een continu proces. In de matrijs zitten een of meerdere min of meer complex gevormde gaten, die uiteindelijk het profiel haar vorm geeft. Als het gesmolten materiaal door de matrijs is geperst heeft het de vorm van het gewenste profiel aangenomen. Het profiel wordt vervolgens door een trekinstallatie verder vervoerd en gekoeld met water en lucht. Het is mogelijk om profielen te voorzien van stansgaten, enkel of dubbelzijdige tape enz.

Mededeling rondom de zomervakantie

Geachte relatie,

In verband met de zomervakantie zijn wij gesloten van maandag 27 juli 2020 tot en met vrijdag 14 augustus 2020 (week 31 tot en met week 33).
Graag staan we vanaf maandag 17 augustus weer voor u klaar.

Wij wensen u alvast een fijne zomervakantie toe,

Team Ripstaal

Ripstaal is 100% energie neutraal. En niet alleen binnen de eigen landsgrenzen! Onze dagkanten zijn zonder schok of stoot door de test gekomen bij onze Scandinavische buren! We zijn ook apetrots op deze milieuverklaring voor Noorwegen, Zweden, Finland en Denemarken!

Dagkanten bestellen!
X