WAAROM KIEZEN VOOR STEELFRAMING VAN RIPSTAAL?

Alles in eigen huis

Ripstaal Steel framing is hét aanspreekpunt voor wie op zoek is naar staalframes van de beste kwaliteit. Met meer dan 24 jaar ervaring op het gebied van montagebouw, hebben wij veel kennis vergaard om te weten waar een goed staalframe aan moet voldoen. Met uw idee/schets of ontwerp kunnen wij al direct meedenken over bijvoorbeeld bepaalde detailleringen.  Door de flexibiliteit van de profielen zijn de creaties eindeloos. Onze constructeur kan middels een quickscan snel bepalen of de mogelijke schetsen verder uitgewerkt kunnen worden.

Alle kennis in eigen huis

Alle kennis op het gebied van engineering (detail-engineering/steelframe engineering)  hebben we hier in huis. De definitieve steelframe building tekeningen worden doorgestuurd naar onze productiefaciliteit waar onze Howick Frama rolvormmachine staat. Deze rolvormmachine vormt vervolgens C-profielen met een breedte van 75, 120 en 250 millimeter. Tevens voorziet onze rolvormmachine de profielen van ponsgaten t.b.v. de leidingen voor elektra en werktuigkundige installatie.

Onze rolvormmachine is tot op de millimeter nauwkeurig. Het door ons toegepaste staal heeft een met zinkmagnesium beschermde toplaag, roest niet, is maatvast, vertoont geen krimp en voldoet aan de kwaliteitsnorm en de voorwaarden voor CE-markering. In deze voorwaarden zijn de staal- en zink/magnesiumkwaliteit, alsmede de diktetolerantie en maatvoeringen vastgelegd.

Levering frames

De profielen/frames kunnen op verschillende manieren geleverd worden. Van flatpack leveringen (bouwpakket) tot en met een volledig geassembleerd element. Wanneer er flatpack geleverd wordt ontvangt men gebundelde C-profielen met de daarbij behorende detailtekeningen. Vervolgens kan men zelf de C-profielen monteren om tot een steelframe bouwwerk te komen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een aanbouw, dakkapel, veranda, buitenkeuken, bouwunit, optopping, complete woning, woonwijk, kantoor/bedrijfsgebouw etc.. De mogelijkheden zijn oneindig.

Er kan ook gekozen worden voor levering van frames. Dan worden de profielen in de productiefaciliteit geprefabriceerd. Aangezien we alle disciplines in huis hebben, zijn korte levertermijnen te realiseren.

Uiteraard willen wij u graag begeleiden en voorzien van de nodige service, want uw bouw is onze passie!

Vraag vrijblijvend meer informatie of een prijs aan voor het bouwen van een prefab huis in staalframebouw.