Transformatie bedrijfspand naar appartementen

Transformeren van een bedrijfspand in Amsterdam met 2 bouwlagen naar 13 appartementen te verdelen over 4 bouwlagen

2022

Transformatie van Zeeburgerpad 50 Amsterdam

Aannemer

Van der Zeeuw Bouw – Boesingheliede

Architect

DML Studio - Amsterdam

Directie

Indevco

Ripstaal Steelframing

Geinteresseerd in steelframing en prefab bouwen? Bezoek eens een van onze recente artikelen!

Meer weten over staalframebouw?

De uiteindelijke kosten van staalframebouw zijn natuurlijk afhankelijk van het project waarvoor deze bouwtechniek wordt ingezet. Zo zijn niet alleen de afmetingen van de frames te personaliseren, maar ook de afwerking. Wel is het zo dat staalframebouw een relatief goedkope bouwmethode is. Zo bespaar je tot wel 30% op de ruwbouwkosten. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden met staalframebouw of de prijs van staalframebouw voor jouw project? Neem dan contact op met Ripstaal Steel Framing. Wij stellen graag een vrijblijvende offerte voor je op, waarin we precies uitrekenen wat staalframebouw voor jouw beoogde project zal kosten.

Ieder bouwproject vraagt weer om een andere aanpak. Dit is niet alleen afhankelijk van de stijl van het pand, maar ook van de beschikbare materialen en de hoeveelheid tijd die het bouwproject in beslag mag nemen. Is tijd schaars of zijn er weinig vakmannen die bij de bouw kunnen helpen? Dan biedt prefab bouwen met staalframebouw een uitkomst. Daarvoor ben je bij Ripstaal Steel Framing aan het juiste adres.

Het voortraject is bij prefab bouwen altijd wat arbeidsintensiever. Om alles in goede banen te leiden dient er meer aandacht geschonken te worden aan de engineering en het voortraject vergt wat extra tekenwerk. Deze extra tijd en aandacht verdient zich makkelijk terug in de uitvoeringsfase. Het bouwen op de bouwplaats zelf gaat namelijk vele malen sneller. De voordelen van staalframebouw wegen zowel in financieel als praktisch oogpunt ruimschoots op tegen de nadelen, vooral als je het gaat vergelijken met traditionele bouw. Kortom, staalframebouw is de ideale bouwmethode.

Dat is een misvatting. Het stalen frame is juist goed te isoleren en er zijn hogere isolatiewaarden te behalen in vergelijking met dezelfde wanddikte bij een traditionele bouwmethode.

Neem contact met ons op