Ripstaal klaar voor de toekomst. Ripstaal BV wordt Ripstaal Group

prefab bedrijfspand bouwen Ripstaal Steelframing

Ripstaal heeft de afgelopen jaren haar activiteiten en producten range fors uitgebreid. Een hoogtepunt was de overname van een steelframing-bedrijf, eind vorig jaar. Om verder te kunnen ontwikkelen én onze vertrouwde kwaliteit te blijven leveren introduceren wij nu de Ripstaal Group.

In dit artikel vertellen wij u hier graag meer over. Ook stellen u graag voor aan onze nieuwe operationeel directeur. Maar bovenal om met u te delen dat er aan de service en familiaire werkwijze die u van ons gewend bent niets zal veranderen. Ripstaal blijft Ripstaal.

De Ripstaal Group kent de volgende activiteiten:

Ripstaal Construction

Ons vertrouwde assortiment van stucprofielen, hoekbeschermers, strekmetalen, en de zwaluwstaartplaat.

Ripstaal Innovation 

Het ontwikkelen van nieuwe producten die onze klanten helpen om toekomst gericht te bouwen in de breedste zin van het woord.

Ripstaal Steelframing 

Revolutionaire methode voor het slim prefab bouwen van bouwwerken met gewalste stalen profielen, waardoor zeer korte bouwtijden worden gerealiseerd. Eigentijdse variant op Houten skeletbouw.

Ripstaal Garden

Producten voor gebruik buitenshuis.

Ripstaal Trade

In- en verkoop van producten.

Deze ontwikkeling biedt ons de kans om onze activiteiten duidelijker te structureren en om verder te groeien, mede omdat we overkoepelende activiteiten, zoals productie, financiële administratie, logistieke handeling beter kunnen bundelen.

Introductie operationeel directeur

Om de Ripstaal Group vorm te geven, hebben wij per 1 februari een operationeel directeur aangetrokken. Ik stel u graag voor aan Jeroen Holman. Jeroen heeft een lange geschiedenis bij internationale bedrijven en was de laatste twee jaar CEO bij een Deens bedrijf. Met Jeroen hebben wij iemand gevonden die in staat is om de Ripstaal Group verder te ontwikkelen.

Voor mij persoonlijk betekent het dat ik mij stap voor stap terugtrek uit de dagelijkse operatie en mij volledig ga toeleggen op product-innovatie en product ontwikkeling. Voor u verandert er feitelijk niets en uw vertrouwde contactpersonen binnen Ripstaal blijven ongewijzigd. Bovendien:

  • Onze snelle, adequate en betrouwbare leveringen blijven zoals ze zijn;
  • Blijven wij ons productengamma verbeteren en uitbreiden;
  • Blijven wij onze producten en diensten innoveren

Op onze website www.ripstaal.nl vindt u meer informatie over de ontwikkelingen. Op onze sociale kanalen delen we de laatste innovatieve oplossingen in de (af)bouw en garden sector.
Want blijven vernieuwen, dat is het allerbelangrijkste!

Met vriendelijke groet,

Wim van Rijsingen

Directeur/Eigenaar Ripstaal Group