Je buitenmuren upgraden: Hoe buiten muren stucen

Je buitenmuren upgraden: Hoe buiten muren stucen

Je buitenmuren upgraden: Hoe buiten muren stucen. In deze korte handleiding geven we u stap voor stap uitleg over hoe u enkele fijne aanpassingen aan uw buitenmuren kunt maken.

ripstaal prefab bedrijfspand loods

Als u zo opgeslokt bent door het interieurontwerp van uw huis dat u niet let op hoe u stucwerk moet aanbrengen om de buitenkant te verbeteren. Stucwerk is gemaakt van Portland zand, kalk, cement en water. Het is een uitstekend afwerkingsmateriaal dat u kan helpen om het uiterlijk van buitenmuren te verbeteren.

Je buitenmuren upgraden: Hoe buiten muren stucen – Decorative Materiaal

Stucadoors weten dat het een fijn en decoratief materiaal is voor esthetische afwerkingen. In vergelijking met cement wordt stucwerk voornamelijk gebruikt voor verfraaiingsdoeleinden in plaats van het bouwen van een fundering. Het is een pasta die kan worden aangebracht op verschillende hoeken en randen, zonder de fundering te verstoren.

Hoe een muur de tuin stucen? | Tuinaanleg | Tuinmanieren

Omdat het cement hard is en niet verticaal kan worden gehouden, wordt stucwerkherstel uitgevoerd voor schade die zich aan het buitenoppervlak van het huis bevindt. Als u hebt besloten om uw buitenmuren te stucen, kunt u een professioneel bedrijf inhuren voor residentieel stucwerk in Oakville.

In dit artikel hebben we beschreven hoe u stucwerk kunt aanbrengen zonder professionele hulp.

Hoogwaardige Stucprofielen voor de Zakelijke Markt | Ripstaal Group

Hoe stukwerk op de buitenmuren van uw huis te installeren

Hier is een geleide procedure om stucwerk aan te brengen op de buitenmuren van uw huis –

  1. Allereerst moet u weten dat u nieuw stucwerk over het oude kunt aanbrengen. U hoeft het niet weg te krabben en opnieuw te beginnen. U kunt ook stucwerkherstel uitvoeren op plaatsen waar slechts een kleine hoeveelheid pasta nodig is.
  2. Meng het stucwerk grondig. Stucadoors suggereren dat u de juiste temperatuur heeft. Als het te warm is, droogt het uit en valt het eraf. Als het te koud is, zal het niet aan de muren blijven plakken. Het juiste moment om het aan te brengen is op een bewolkte dag zonder veel vochtigheid.
  3. Een belangrijke stap bij het leren hoe stucwerk aan te brengen is om te weten dat het in drie lagen wordt aangebracht. De eerste twee zijn basislagen en de derde is de daadwerkelijke laag die u zult zien. De twee lagen zorgen ervoor dat de derde laag een stevige basis heeft.
  4. Zodra de muren klaar zijn na het reinigen en betonbinding, is de volgende stap om residentieel stucwerk in Oakville te installeren het installeren van een metalen gaas van 17 gauge. Het zal de pleister op zijn plaats houden en voorkomen dat het valt.
  5. Breng vervolgens de eerste laag stucwerk aan. Laat het een paar uur drogen. Zodra het droog is, krabt u het oppervlak met een scherp gereedschap. Het wordt gebruikt om de tweede laag op zijn plaats te houden. Maar voordat u de tweede laag aanbrengt, bevochtigt u eerst de eerste laag en laat u deze een dag of twee drogen.
  6. Breng de tweede laag stucwerk aan. Professionele stucadoors raden aan dat de volgende laag een halve inch dik moet zijn. Laat het daarna een dag drogen voordat u doorgaat naar de afwerkingslaag.
  7. De laatste stap is het aanbrengen van de laatste laag stucwerk met een troffel. Het moet een kwart inch dik zijn, en dan kunt u het eindelijk het gewenste patroon geven.

Je buitenmuren upgraden: Hoe buiten muren stucen – Over ons

Ripstaal corporate video

Ripstaal Group is eind jaren ’60 van de vorige eeuw opgericht als producent van metalen stucprofielen. Het bedrijf heeft zich in de in de loop der jaren ontwikkeld tot marktleider op het gebied van afbouwproducten voor de professionele bouwwereld. Ripstaal Group levert inmiddels in 14 Europese landen een uitgebreid assortiment van profielen en slimme, innovatieve afbouwproducten.

Bedankt voor het lezen: Je buitenmuren upgraden: Hoe buiten muren stucen.

Download de nieuwe Ripstaal stucprofielen App

Ripstaal stucprofielen app
Ripstaal stucprofielen app screen 2
Ripstaal stucprofielen app screen 3