NIEUW BIJ RIPSTAAL STEEL FRAMING Meer weten

Ripstaal Construction producten


Ripstaal BV is eind jaren ’60 van de vorige eeuw opgericht als producent van metalen stucprofielen. Marktleider op het gebied van afbouwproducten voor de professionele bouwwereld.

Ripstaal Extrusion
producten


Ripstaal Extrusie BV is een loonextrusie bedrijf dat kunststof profielen produceert voor haar zelf en voor derden in de ruimste zin van het woord.

Ripstaal
Steel framing


Staalframebouw is de slimme oplossing voor projectontwikkelaars, aannemers en particulieren die geïnteresseerd zijn in snel en efficiënt (prefab) bouwen.

ripstaal-4

Wij zijn Ripstaal

Ripstaal is altijd opzoek naar de meest eenvoudige en effectieve oplossingen zodat u uw doel zo snel mogelijk weet te bereiken. Ripstaal is sinds de eind jaren ’60 producent en leverancier van stucprofielen. Het bedrijf heeft zich in de in de loop der jaren ontwikkeld tot marktleider op het gebied van afbouwproducten voor de professionele bouwwereld.

Productie in eigen huis

Wij produceren als een van de weinige partijen in Europa het gehele assortiment aan afbouwproducten (o.a. bouwplaten, dagkantgipsplaten) en metalen stucprofielen (o.a kunststof, tegelprofielen) in eigen huis.

Efficiëntie en effectiviteit

Ripstaal is altijd opzoek naar de meest eenvoudige en effectieve oplossingen zodat u uw doel zo snel mogelijk weet te bereiken.

Duurzaam

Duurzaam ondernemen is bij Ripstaal een belangrijk onderwerp dat op verschillende manieren vorm krijgt. We maken ons hard voor het milieu. Hierdoor dragen we ons steentje bij aan een betere wereld.